יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
בעירוני קרית שמונה התאכזבו אתמול (ראשון) מההפסד למכבי תל אביב (2:1) שהוציא את הקבוצה לפגרת הנבחרת בלי ניצחון ליגה ועם נקודה אחת בלבד משש אפשריות. האכזבה בקבוצה נבעה בעיקר מהקלות בה הצהובים כבשו: "יש לנו הגנה מצוינת ואסור לקבל שערים חשופים כאלה", אמר גורם בקבוצה. "אבל למרות ההפסד לא ניכנס למרה שחורה".
"יצאנו פראיירים גדולים", הוסיף אחד השחקנים. "בדרך כלל יש לך הזדמנות אחת טובה וצריך לנצל אותה, לנו היו כמה מעולות ואת כולן פספסנו". על החמצת הענק של שלומי אזולאי, שהיה יכול להשוות בדקה ה-80, אמר אותו שחקן: "ברור שההחמצה של שלומי גדולה, אבל זה משהו שקורה בכדורגל".
בקבוצה ינסו להתחזק בעוד שחקן השבוע. מילוש ראדיבוייביץ' מחפש קבוצה בחו"ל, ואם לא ימצא כזו בקרית שמונה יצטרכו להחליט האם להקפיא אותו או להגיע איתו להסכם על התרת חוזהו. מלבד זרים, בקבוצה מחפשים גם ישראלים לעמדות ההתקפיות.
עוד בנושא
עירוני קרית שמונה הפסידה 2:1 למכבי תל אביב בעכו
חיים סילבס הבטיח בסיום המשחק: "נהיה קבוצה טובה"


