נאור פסר וצחי גיגי יהיו הקפטנים של מכבי פתח תקוה, כך החליט מאמן הקבוצה קובי רפואה אחרי מחנה האימונים באוסטריה ממנו שבה הקבוצה. פסר כבר שימש כקפטן בעונה החולפת, אך גיגי שהמאמן החליט שיישאר ויעמוד בין הקורות בעונה הבאה יהיה הקפטן כשפסר לא יהיה על המגרש. לפני זמן מה הודיע רפואה לגיגי כי ישמש בעונה הקרובה שוער ראשון, בכך נעל את האפשרות שדני עמוס ימשיך בקבוצה.
ומה בנוגע לרכש? רפואה רוצה לצרף שני שחקנים נוספים: חלוץ זר ושחקן התקפה ישראלי נוסף. לגבי גיא מלמד, במועדון כבר הבינו שלא יישאר אך הם לא מתכוונים להתפשר בנוגע לדמי המעבר שלו. על פי ההסכם, פתח תקוה מחויבת לנהל משא ומתן אם תוגש הצעה של 350 אלף יורו ומעלה עבור החלוץ, אך היא יכולה לדרוש סכומים גבוהים יותר. כך, למשל, על פי ההסכם המועדון יכניס סכום דומה אם מלמד יימכר ב-200 או 300 אלף יורו.
לשחקן יש הצעה רצינית אחת מחו"ל מוויטסה ארנהם, כשגם המועדונים הגדולים בישראל עוקבים אחר ההתפתחות בעניינו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו


