בבית"ר ירושלים משוכנעים כי 11 אלף צופים יגיעו ביום חמישי לאצטדיון המושבה, למפגש הראשון מבין שניים עם בוטב פלובדיב הבולגרית בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית. במועדון ייתנו עדיפות ראשונה לרכישת כרטיסים לבעלי מנויים ורק לאחר מכן תפתח המכירה לקהל הרחב. על פי הנהלת המועדון הבולגרי, לפחות 400 אוהדים צפויים ללוות את הקבוצה לישראל.
בבית"ר היו שבעי רצון מהניצחון 0:3 על ושאש ביום חמישי, אבל לא שכחו את התצוגה ההגנתית בניצחון 3:4 שבוע לפני כן. לא מן הנמנע שגם במשחק ביום חמישי הקרוב, הקבוצה מהבירה תשחק עם שלושה בלמים ובצוות המקצועי אמרו: "הבקענו 7 שערים בשני משחקים וזה מוכיח כמה משחק ההתקפה מסוכן. עכשיו צריך להתעסק במה שלא היה בסדר, כי משלב לשלב הרמה של הקבוצות עולה".
גם בסוף השבוע סוכני שחקנים המשיכו להציף את בית"ר בשחקנים זרים בתפקידי בלם וחלוץ. בקבוצה נוטים לצרף בלם, אך לא ממהרים לקבל החלטה סופית. בבית"ר לוקחים בחשבון שבלם יהיה שחקן הרכב ובמצב כזה אחד מהארבעה - מרסל הייסטר, קלאודמיר , אריק סאבו או ז'אורז'יניו יתחילו את המשחקים על הספסל במשחקי הליגה (מקומו של אנטואן קונטה מובטח). אם יצורף חלוץ, בשלב הראשון הוא ישמש כמחליף לאיתי שכטר.
יריבת בית"ר ירושלים בסיבוב השני במוקדמות הליגה האירופית, בוטב פלובדיב, כנראה תחסר את הקפטן שלה לצ'זאר בלטאנוב בצמד המשחקים נגד הקבוצה מהבירה (13.7 בישראל, 20.7 בבולגריה). בלטאנוב שבר אצבע ברגל במשחק הראשון נגד פרטיזני טיראנה ואחרי כמה בדיקות נוספות, קיבל אתמול הוראה לנוח כשלושה שבועות.
המשמעות של תקופת ההתאוששות היא שלבטאנוב לא יוכל לשחק נגד בית"ר בשני המשחקים, אבל בצוות המקצועי עדיין מקווים לשתף אותו במשחק הגומלין. אם בוטב תשיג תוצאה טובה באצטדיון המושבה ביום חמישי הקרוב, לא מן הנמנע שבלאטנוב בכל זאת ישחק בבורגס. בוטב תחסר גם את הבלם רדוסלב טרזייב שסובל מפציעה ולא נכלל בסגל לשני המשחקים נגד פרטיזני.
בתוך כך, בוטב הגישה בקשה רשמית לרשום שני שחקנים חדשים לצמד המשחקים נגד הקבוצה מהבירה - למרות שהחוק מתיר לרשום רק שחקן אחד חדש לפני כל סיבוב. מדובר בהחלוץ הברזילאי פרננדו ויאנה ובחלוץ בן ה-16 כריסטיאן דוברב, שלא הורשו לשחק בסיבוב הקודם נגד פרטיזני. הבולגרים מקווים שההסברים שלהם יניחו את הדעת; ויאנה לא נרשם לאירופה מוקדם יותר בגלל בעיות ויזה ודוברב לא נרשם בגלל טעות טכנית.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן