הקשר סתיו פיניש סיכם לפני זמן קצר על הארכת חוזהו לשנתיים בשורות בני יהודה. פיניש שכבש את הפנדל שהעניק לקבוצה משכונת התקווה את גביע המדינה אמר לאחר הסיכום: "אני שמח להמשיך וללבוש כתום. בני יהודה זה הבית שלי ואין כמו להיות בבית".
בלם מכבי חיפה עאיד חבשי מתקרב לבני יהודה, שם מאמינים שיחתום עוד הערב (שני) וייצא עם הקבוצה למחנה האימונים. הכתומים מחכים כרגע לסיכום סופי עם השחקן ולתשובה ממכבי חיפה, שככל הנראה תהיה חיובית. חבשי צפוי להיות מושאל לעונה אחת ויחזור בסיומה לירוקים. עם זאת, מאוחר יותר התברר כי הבלם בן ה-22 מתלבט אחרי שבבני סכנין הפעילו עליו לחצים לא לחתום בבני יהודה ולהגיע אליהם. כך או אחרת, בני יהודה הגיעה כבר לסיכום עם השחקן, אך שום דבר עדיין לא חתום. מה שמעניק לבני יהודה כעת את העדיפות על פני סכנין היא העובדה שהכתומים מוכנים לשלם את מלוא סכום ההשאלה למכבי חיפה עבור השחקן.
חבשי בן ה-22 (1.82 מטר) גדל בנוער של מכבי חיפה ועלה לקבוצת הבוגרים כבר ב-2013. מאז הוא לא ממש הרבה לשחק אצל הירוקים וב-2015 הושאל לבני סכנין. את חצי העונה האחרונה בילה כמושאל להפועל רעננה.
מלבד זאת, בני יהודה תצא מחר למחנה האימונים בבולגריה עם סגל של 22 שחקנים. בשכונה לא ממש בונים על עלייה לליגה האירופית ולכן הסגל עדיין רחוק מלהיות מושלם. במחנה האימונים מתכנן המאמן יוסי אבוקסיס לבחון מספר זרים, מתוכם הוא מקווה להחתים לפחות זר אחד בקבוצה עד לסיום המחנה. דובב גבאי ואנטוני מרשיץ', שלא נמצאים בתכניות של אבוקסיס וכבר קיבלו הודעות לחפש קבוצות חדשה, יצטרפו למחנה.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.