יתרון (6) 39
14:45

מכבי תל אביב

הפועל ירושלים
(4+)
ירושלים ניצחה את מכבי לפני כמה ימים בסופר קאפ, אך ניכר שהקבוצות שוות ולירושלים יהיה קשה מאוד להשיג ניצחון שני על הצהובים בכמה ימים. מכבי תחזיר לירושלים כאן ותנצח כאשר הליין פחות רלוונטי
רגיל (6) 200
21:00

גרנובל

באסטיה
באסטיה בכושר קטסטרופלי מתחילת העונה והיא במקום האחרון כשמעליה גרנובל החלשה. הביתיות של גרנובל בתוספת העובדה שהיא מעט טובה יותר, אמורה להיות לטובתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 223
21:00

סי. אס. יו קראיובה
(2.5+)

דינמו בוקרשט
למרות שלא כבשו עד כה הרבה שערים במשחקי הליגה, מדובר בשתי קבוצות מאוד התקפיות עם שחקנים יצירתיים שיכולים לספק משחק עם שלושה שערים לפחות.
אחרי שהחתימו את ישראל זגורי, בבני סכנין ממשיכים בניסיונות החיזוק שלהם ולוואלה! ספורט נודע שהמגן השמאלי שמעון הרוש נמצא במגעים מתקדמים מול הקבוצה. הרוש שכבר שיחק בסכנין בעבר החליט לשחק בעונה שעברה בליגה א' במ.ס רובי שפירא חיפה מליגה א' צפון למרות הצעות גם מהליגה הלאומית אך השנה החליט לנסות ולחזור לקדמת הבמה ובימים האחרונים הוא מנהל שיחות רציניות עם אנשי סכנין.
הרוש, כך מקווים בסכנין, יתמודד עם וונדרסון על תפקיד המגן השמאלי כשהרצון הוא שהעונה יהיה בקבוצה סגל עמוק ואיכותי. בנוסף להרוש, גם מוחמד כליבאת כידוע על הכוונת של אנשי סכנין שהעבירו אליו כבר פנייה רשמית. כליבאת צפוי להיפגש בימים הקרובים עם ראשי המועדון בניסיון לסגור על חוזה, זאת לאחר ששני הצדדים הביעו רצון שהעסקה תצא לפועל.
כמו כן במועדון מעריכים שבשבוע הבא לפחות אחד מתוך שלושה ברזילאים שצפויים להגיע לקבוצה יסגור את תנאיו ויחתום רשמית בקבוצה.