יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אחרי שמינתה מאמן, בני סכנין מגבשת את הסגל שלה לקראת העונה הקרובה. הנהלת הקבוצה תיפגש עם מוחמד כליבאת בניסיון לצרף אותו לקדנציה נוספת בקבוצה. כזכור, בהנהלת המועדון גיששו כבר עם השחקן אך כעת לאחר אישור הצוות המקצועי יאיצו במועדון את העניינים וייפגשו עם השחקן. גורם בסכנין אמר: "כליבאת אישיות מצוינת ושחקן מצוין והעובדה שהוא מכיר את המערכת והיה אהוב ומוצלח פה מהווה יתרון".
מלבד כליבאת, בקבוצה מחכים גם לתשובה של ישראל זגורי שכבר קיבל הצעה גבוהה מאוד. זגורי מבוקש במ.ס אשדוד למרות שבשלב זה נראה שבהנהלת המועדון פחות מתלהבים מהאפשרות וכן בהפועל עכו והפועל רעננה אך נראה נכון לעכשיו שסכנין היא הרצינית ביותר לגבי השחקן שצמח בהפועל רמת גן והספיק לשחק בהפועל תל אביב ובית"ר ירושלים.
בנוסף, בקבוצה יצרפו בלם נוסף לסגל כשחלק מהשמות שעלו הם אעיד חבשי, עלא אבו סלאח, ו-וויליאם סוארס, כאשר גם שלושה ברזילאים ביניהם חלוץ וקשר אמצע נמצאים במשא ומתן מתקדם עם המועדון. הקבוצה תפתח את האימונים בשני ביולי.