עירוני קרית שמונה קיבלה החלטה סופית לשחרר את הזר הברזילאי מאוריסיו. הקבוצה תנסה למכור או להשאיל את השחקן, כאשר מ.ס אשדוד מביעה התעניינות. כידוע, בשלב זה יש לקבוצה של חיים סילבס שבעה זרים אחרי החתמתו של נייג'ל האסלביינק ולכן התקבלה ההחלטה שמאוריסיו הוא זה שישוחרר. מאוריסיו הושאל בעונתו הראשונה למ.ס אשדוד שהייתה אז בליגה הלאומית והרשים כשבעונה שעברה שיחק בקרית שמונה ובמשחקים בהם נטל חלק הציג לא פעם יכולת טובה.
יתרון (3) 183
21:30

אנדרלכט

גנט
(1+)
אנדרלכט נראית מעט אבודה כרגע עם חמישה משחקים ללא ניצחון שכללו גם הדחה מהקונפרנס ליג. גנט מגיעה בכושר לא רע בכלל ויכולה לחזור הביתה עם נקודה לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 320
22:30

לבאנטה

ריאל מדריד
המשחקים של לבאנטה מניבים לא מעט שערים עד כה העונה וההתקפה של ריאל תתקשה שלא להגיב לכך בהתאם. ארבעה שערים ומעלה
באשדוד היו רוצים לראות את מאוריסיו מצטרף אך הדבר תלוי בדרישות של איזי שרצקי. בנוסף בקבוצה מנסים לצרף קשר זר באמצע המגרש כשאם יוחתם כזה דידייה ברוסו ישוחרר ככל הנראה למכבי פתח תקוה.
מי שכבר הושאל פעם נוספת הוא החלוץ הצעיר אוגו אוזוצ'וקוו שסגר את תנאיו בהפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית.
בעניין אחר, בקבוצה סיכמו עם בירמינגהאם האנגלית על משחק אימון בין השתיים במהלך מחנה האימון של קרית שמונה באוסטריה. בנוסף, בקבוצה יקבעו עוד שני משחקים למחנה האימון שלה.