מכבי חיפה פנתה רשמית למכבי תל אביב במטרה לרכוש את כרטיס השחקן של שלומי אזולאי. המסר הועבר גם לשחקן על ידי אנשי מכבי חיפה, שם ממתינים להחלטה של מיץ' גולדהאר ומאמינים שניתן יהיה לקדם את העסקה. כזכור, לפני כחודשיים הוצע אזולאי יחד עם שחקן נוסף, אובידיו הובאן, לראשי המועדון. גיא לוזון הביע עניין רק בקשר ששייך לסגנית האלופה והבהיר כי מבחינתו, לאחר החתמת גל אלברמן, הדבר עשוי לפנות לו משבצת נוספת בה היה רוצה להתחזק בזר. מכבי חיפה רוצה לצרף קשר אחורי זר, אך החתמת אזולאי יכולה להוות פתרון למנהל הספורטיבי טוני, שבוחן אפשרות להחתים שחקנים גם בעמדות אחרות מלבד קשר במרכז השדה - קשר התקפי וחלוץ למשל. "מכבי חיפה פנתה רשמית, אך נאמר לה שהיא תצטרך להמתין לתשובה של מיטש'", אישר מקורב למשא ומתן בין הצדדים. השחקן כבר הבהיר למנכ"ל אסף בן דב עוד בקיץ שעבר כי הוא רוצה לשחק במכבי חיפה. "מבחינתנו, שלומי הוא שחקן בית ואנחנו מאוד רוצים לצרף אותו. אבל לא נעשה שום דבר בלי אישור של מכבי תל אביב", הבהירו במועדון. הצהובים, כזכור, דורשים חצי מיליון דולר.
עוד בנושא:
תחליף לקליין? מכבי חיפה גיששה אצל מגן ראיו וייקאנו, קיני
גיורא אנטמן נפרד ממכבי חיפה: "בעולם הזה אין הפתעות"
מכבי חיפה הודיעה לורמוט על מימוש האופציה. יחתום לשנתיים
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
במקביל, במועדון עדיין לא מוותרים על האפשרות להחתים את עומרי בן הרוש ומנהלים שיחות עם סוכנו אבי נימני, שמייצג גם את אזולאי. בחיפה הבהירו כי ימצו את המשא ומתן עד תום, ורק אם לא יגיע יחתימו מגן שמאלי זר. בן הרוש יכול לשחק בשתי עמדות וזו הסיבה שבגללה לוזון מתעקש כל כך להחתימו. אופיר מזרחי נמצא ברשימות, אך טרם נרשמה התקדמות מהותית בעסקה מאחר וללוזון יש מספר שמות שהוא מעדיף להחתים לפניו.
גילי ורמוט שוחח אתמול עם נציגי המועדון והצדדים אישרו את הידיעה בתחילת השבוע לפיה הם קרובים לסכם על חוזה חדש לשנתיים, לאחר שהאופציה לעונה הבאה כבר מומשה. בקרוב מאוד יודיע המועדון על הסיכום החדש. כמו כן, במועדון אישרו כי המגן רז מאיר זומן לתחילת האימונים ב-22 ביוני והוא אמור להתחרות על מקומו עם מגן ימני זר. כרגע, מכבי חיפה מתכננת להשאיר רק מגן שמאלי צעיר אחד בסגל (בן דוד, יונתן לוי וגורפינקל). אגב, בדומה לעונה שעברה בחיפה הבהירו שוב לנציגי השחקנים המושאלים כי גם העונה ישנה כוונה לדרוש כסף על השאלות.
אתמול היה ספק לגבי זהות האיצטדיון שיארח את המשחק הראשון בגביע הטוטו, אך בהנהלת האיצטדיון הבהירו כי השזרוע יחל כבר היום, כמתוכנן, ויסתיים עוד לפני המחזור הראשון של המפעל.


