איתן קסנטיני הודיע היום (שני) על עזיבת תפקידו כיו"ר הפועל אשקלון. קסנטיני פרסם פוסט זועם בפייסבוק ובו כתב בין היתר: "לאחר שיחה עם מ"מ ראש העיר (ועלק) ממונה על הספורט שהרס כל חלקה טובה בספורט כל מה שבניתי בתקופת בני וקנין, כדורסל, כדורגל, כדורעף, סייף ואפילו בריג', הוא הרס! היום הם החליטו שאני לא מתאים להיות היו"ר של הפועל אשקלון, לאחר שלוש שנים של הישגים בכל קבוצות הנוער והבוגרים של הפועל אשקלון. יש לי שתי ברירות: או להישאר והעמותה יכולה להודיע לי על הפסקת התנדבות ואז יעצרו את התקציבים ויפרקו את הקבוצה או ללכת עם ראש מורם. אז החלטתי ללכת עם ראש מורם ולא לפגוע בהצלחת הקבוצה".
ממלא מקום ראש העיר אשקלון תומר גלאם מעוניין למצוא לקסנטיני מחליף כבר תקופה ארוכה, ובימים האחרונים הוא ניהל שיחות עם מספר מחליפים מיועדים לתפקיד היו"ר. אם קסנטיני לא היה עוזב את התפקיד, ממלא המקום היה אמור למנוע העברה של חלק מהתקציבים לקבוצה.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח


