גל אלברמן קיבל הצעה לשנתיים ממכבי חיפה והוא על סף סיכום במדי הירוקים. אלברמן בן ה-34 שיחק במכבי תל אביב מ-2010 ואת העונה הנוכחית אף החל כקפטן הקבוצה, עד ששרן ייני חזר בינואר.
שחקן ותיק נוסף שמכבי חיפה לוטשת עיניים לעברו הוא טל בן חיים. הבלם עדיין לא ישב עם מכבי תל אביב על חוזה לקראת העונה הבאה, אבל הירוקים שכרגע לא מצליחים לסכם את עסקת אדי גוטליב, מחפשים בלם ישראלי בכיר שיצטרף לגארי קגלמאכר ואליסון דוס סנטוס שצפוי לסגור בקרוב.
שמו של בן חיים, שכבר שיחק אצל לוזון בעבר, עלה באחת הישיבות שנערכו בסוף השבוע. במועדון לא שוללים גם את אופציית עומרי בן הרוש. מקורב לבן חיים אמר הערב: "טל לא פוסל כרגע אף הצעה. יש שלוש קבוצות שרוצות אותו ובימים הקרובים נראה מי מהן הכי רצינית לגביו. גם חיפה היא אופציה טובה". לבן חיים הצעה לשנתיים מבית"ר ירושלים, שם מצפים ממנו להשיב השבוע.
כזכור, אתמול התברר כי המנהל הספורטיבי הספרדי טוני (עדיין לא חתם) אישר להנהלה להחתים את פלוריאן קליין. מגן נבחרת אוסטריה, כמו גם סטפן שצ'פוביץ' מחטאפה, הם חלק מהזרים שעשויים להגיע בעונה הבאה. לגבי קליין אמרו אתמול במועדון: "יש רצון לראות אותו בקבוצה ואנחנו עושים מאמץ להחתים אותו. גיא רוצה אותו מאוד".
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.


