רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
הבלם הברזילאי דייביסון שנחת אתמול (חמישי) בישראל לצורך בדיקות רפואיות וחתימה, נפגש היום עם ראשי מכבי פתח תקוה לאחר שעבר את הבדיקות בהצלחה, ושמע מהם כי ההחלטה לגביו תתקבל רק בשבוע הבא. כזכור, עומר גולן ומוראד מגמאדוב ימריאו בסוף השבוע הנוכחי לפולין על מנת לצפות בבלם נבחרת פולין לשעבר פיוטר פולצ'אק ובקשר מרצ'ין בודז'ינסקי.
לאחר חזרת השניים מחו"ל, יוחלט במועדון האם להחתים את אחד מהפולנים או את שניהם, ובמקרה הזה תמונת חוליית ההגנה של הקבוצה לעונה הבאה תיסגר. דייביסון ימתין לתשובה עד תחילת השבוע, וגורם במועדון אמר: "דייביסון שחקן נהדר, הוא נמצא כאן כבר יומיים וערכנו את כל הבדיקות האפשריות כדי לגלות שהוא בסדר. עכשיו נשאר לנו רק לקבל את ההחלטה הסופית לגביו".
יש לציין שאי ההעפלה לאירופה שינתה מספרים דברים במועדון, כעת בפתח תקוה מתכוונים לקחת שבוע נוסף כדי לקבל החלטות גורליות כלפי הסגל, אותו גורם הוסיף: "יש לנו הרבה זמן, לא צריך לקבל החלטות תחת לחץ. אנחנו מאמינים שבשבוע הקרוב יהיה לפחות בלם אחד חדש בקבוצה". אופציה נוספת של המועדון היא קשרה של קריית שמונה, דידייה ברוסו, אליו הקבוצה כבר פנתה, והוא עשוי להגיע אם קרית שמונה תחתים שחקן זר אחר בימים הקרובים.