רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(15+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
עירוני קרית שמונה מימשה את האופציה לרכוש את שובל גוזלן ממכבי חיפה. בהסכם ההשאלה של החלוץ הצעיר מהירוקים לקרית שמונה בינואר האחרון, הוכנסה אופציית רכישה ולבקשת המאמן החדש חיים סילבס, זו מומשה. מתווה העסקה עדיין לא התברר סופית: אם המנהל הספורטיבי החדש של מכבי חיפה ירצה את אופיר מזרחי, יכול להיות שהוא יכלל בעסקה, כמו גם איאד אבו עביד שכבר סיכם בקרית שמונה.
סילבס בונה על גוזלן כחלוץ המרכזי שלו ומשוכנע שהוא יהפוך לאחד ממבקיעי השערים הבולטים בליגה. השניים כבר שיתפו פעולה בהצלחה רבה בהפועל רעננה. בקבוצה רוצים לראות את מאוריסיו ממשיך גם בעונה הבאה, אבל ידרשו ממנו לשנות את אורח החיים ולהתמקד באימונים. סילבס צפוי לשוחח עם הברזילאי ולהבהיר בפניו את הציפיות. בקבוצה החליטו שאף אחד מהזרים המושאלים לא יחזור לקבוצה.


