אחרי אישור ההסכם במליאת מועצת העיר, הבעלים החדש דן לובלסקי והמנהל המקצועי עדי קריספין מתחילים לעבוד על בניית הפועל עכו לעונה הבאה. לובלסקי הבהיר לראשי העמותה הקודמת שהכסף מוכן ויעבור ברגע בו הם יעבירו לו את זכויות הניהול בצורה רשמית.
השניים מינו את רפי סולטן למנכ"ל המועדון ודוניה שיינהולץ יתפקד כמנהל הקבוצה. ויקטור כהן יישאר בעמדת הדובר ובקרוב ימונו עוד בעלי תפקידים. אחת המשימות הראשונות תהיה לסגור מחנה אימונים.
במועדון מחכים לתשובה מזיו אריה שנחשב למועמד המוביל לתפקיד המאמן. אריה מעוניין להגיע ומנסה להשיג שחרור מקבוצתו הגאורגית, דילה גורי. אם אריה לא יגיע, עמיר תורג'מן יהפוך למועמד המוביל לתפקיד כשגם אריק בנאדו נמצא ברשימה.
בנוגע לסגל השחקנים, בעכו רוצים לשאול ממכבי תל אביב שחקנים צעירים כישרוניים ולתת להם במה בליגת העל. על הפרק עומדים רוסלן ברסקי ודן גלזר ששיחקו בבית"ר תל אביב רמלה בעונה האחרונה ומתן חוזז ששיחק בהפועל אשקלון.
עוד בנושא:
אחרי דיון במועצת העיר: הפועל עכו עברה רשמית לבעלות דן לובלסקי
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
רגיל (6) 256
21:45

פיזה

קרמונזה
המארחת מחפשת ניצחון ראשון העונה אחרי עשרה משחקים ללא ניצחון בהם סיימה שש פעמים בתיקו. נגד קרמונזה, שעלתה יחד איתה מהסרייה ב', זו הזדמנות שלפיזה אסור לפספס, במיוחד בבית


