רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
זיו אריה, אשר עזב במהלך העונה את תפקיד עוזר המאמן בבית"ר ירושלים ועבר לאמן את דילה גורי הגאורגית, הוא המועמד המוביל לאמן את הפועל עכו בעונה הבאה. השבוע צפויים הרוכשים להשלים את רכישת המועדון זאת לאחר אישור במליאת מועצת העיר בעכו. אם אריה לא יחתום, בקבוצה יפתחו במשא ומתן עם אריק בנאדו. כמו כן, לאחר העברת זכויות הניהול ומינוי המאמן יחלו במועדון לדון במצבת השחקנים, כאשר בקבוצה מקווים שאם אריה יחתום, שחקנים עם עבר במכבי תל אביב, אשר התאמנו תחתיו בקבוצת הנוער, יתנו לעכו עדיפות. גם שחקנים ששיחקו העונה בעכו מחכים לתשובות האם ימשיכו בעונה הבאה או ישוחררו.
אגב, שלומי דורה שאימן את הקבוצה במהלך העונה החולפת, מחזיק בחוזה לעונה הבאה כך שההנהלה החדשה תצטרך להגיע איתו להסדר פיצויים.
במנהלת הליגות בכדורגל דורשים ממנהלי האצטדיון בעכו לשדרג כמה ליקויים כדי לאשר את המגרש לליגת העל. עיקר השדרוגים נוגעים להצבת מסכים באצטדיון ושדרוג מערך התאורה. במועדון מעריכים שהליקויים יסודרו במהרה והמגרש יאושר.