יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
האם שלושה מהשגרירים של הכדורגל הישראלי באירופה יחזרו כבר בקיץ הקרוב לישראל? ייתכן מאוד שכן. לוטם זינו, קשרה של תון השוויצרית, יסיים בעוד כשבוע וחצי את החוזה שלו בקבוצה אחרי שלוש שנים וצפוי לחזור לליגת העל הישראלית. זינו, שגדל בהפועל באר שבע, כבר זכה לגישושים מכמה קבוצות בליגת העל ובעוד כשבועיים כשיחזור לישראל יישב עם נציגיו ויחליט לאיזו קבוצה הוא מעוניין לעבור. הקשר לא שיחק העונה כלל, ושותף ארבע פעמים במדי קבוצת המילואים אליה השתייך, אך נחשב לפוטנציאל גדול. בקרב אוהדי הפועל באר שבע היו רוצים לראות את זינו חוזר דווקא לאלופה אך בשלב זה נראה שבבאר שבע לא מכלילים אותו בתוכניות והוא יחתום בקבוצה אחרת.
מי שעוד יעזוב את הקבוצה שלו אחרי כמה שנים הוא הקשר סנטיאהו סלליך, שמסיים חוזה במאריבור הסלובנית ולא צפוי להאריך אותו. סלליך מבוקש גם בכמה קבוצות מאירופה, אך ייתכן שיחליט בסופו של דבר לחזור לליגה הישראלית.
השחקן השלישי הוא אופיר מזרחי. הקשר של לוגאנו מחכה לתשובה של הקבוצה האם היא מממשת את האופציה ורוכשת אותו. לפי גורמים המעורים בפרטים, הסיכויים שזה אכן יקרה נמוכים. במקרה כזה מזרחי חוזר אוטומטית לעירוני קרית שמונה אך במקביל סוכניו מחפשים לו קבוצה באירופה בה יקבל דקות משמעותיות. המאמן החדש של קרית שמונה חיים סילבס רוצה מאוד את מזרחי אך ייתכן והצעה מקבוצה אחרת תגרום לאיזי שרצקי למכור אותו.