יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בהפועל חיפה מקווים להישאר השבוע סופית בליגת העל. מי שהגיע אתמול לארץ לאחר תקופה ולקראת המשחק היה הבעלים יואב כץ, שערך היום מסיבת עיתונאים במתחם בקריית חיים.
"אני מקווה שננצח ונישאר בליגה. אני עדיין חושש", אמר כץ. "זה לא נגמר עד שזה לא נגמר".
כץ נשאל על העונה הבאה וענה: "לא התחלנו בהכנות. אני חושב שזו גישה ריאליסטית. בוא נגמור את העונה הזו. ניר קלינגר? בינתיים הוא עשה עבודה טובה. אני מעדיף אותו בעמדה שבה הוא יותר טוב. נדבר על ניר רק אחרי שנישאר".
על ההבדל בין הפועל חיפה וסכנין אמר: "סכנין בניגוד אלינו קיבלו כסף מחוץ לישראל מקרן פרס לשלום. ההוצאות שלנו על המגרשים והאצטדיון הם 20 אחוז מהתקציב. זה אסון וקצת משפיע על התקציב. פרט לשתי קבוצות כל הסגלים דומים".
לגבי עתידו של פיט פלטהאוזן שלא מחזיק בחוזה אמר: "יש בעיה באובייקטיביות. הייתה לו עונה מצוינת. הוא הביא הרבה נקודות. גם לרובי לבקוביץ' הייתה עונה טובה. עדיין אין החלטה".
לגבי חנן ממן אמר: "יש שחקנים שמאוד מתאימים להפועל חיפה. הקבוצה היחידה שבה הוא הצליח הייתה הפועל חיפה. אנחנו מתרכזים בהישארות ואז נעבוק בסוגיית השחקנים. יש הרבה שחקנים שהצליחו כאן יותר. דור פרץ פורח כאן ובמכבי תל אביב הוא פחות פרח".
לגבי סאגת זרקו קוראץ' שממשיך להתאמן עם הקבוצה אמר כץ: "זה קשור לבית המשפט. אני לא יכול לדבר על זה".
