בווידאו: המשחק במתחם חולות
האם מייקל סיטון בדרך להיות הזר השני שייחתך מהפועל תל אביב? ביום שבת הושעה החלוץ בשל התפרצותו בחדר ההלבשה אחרי שהבחין ששוב הוא לא יקבל דקות משחק, הפעם מול עירוני קרית שמונה, ואף עלה עם פירות לספסל. מאז ועד היום הוא לא נכח באימוני הקבוצה.
מחר אמורה להיערך שיחה בין קורצקי לסוכנו של החלוץ אדם קידן ובה יובהר לשחקן כי התנהגות מסוג זה לא מקובלת. אם סיטון לא יתנצל ולא יראה נכונות לחזור ולהתאמן ולהתנהג כשאר השחקנים, גם הוא, בדומה לאזקיאל אנדוסאל, ייפרד מהקבוצה. קידן אמר: "בכל מקום בעולם שחקן רכש שלא מקבל צ'אנס במשך חודשיים, מפתח תיסכול".
שחקני הקבוצה בן רייכרט, סער בנבנישתי ושחר הירש הגיעו למתחם חולון לרגל היום הבינלאומי למאבק בגזענות והביעו סולידריות עם סבלם של הפליטים. "המועדון שלנו חרט על דגלו את קבלת השונה והאחר, עזרה לזולת והבעת סולידריות עם כל אדם באשר הוא", נמסר מהמועדון. "כבר הוכח לא פעם שהכדורגל הוא מקור אידיאלי לקירוב לבבות וגישור על פערים ומי ייתן ונאמץ את עקרונות הספורט גם לחיים עצמם. המאבק בגזענות הוא מאבק ארוך ומתיש שבסופו, כך כולנו מקווים, תהיה לנו חברה טובה ומכילה יותר".
עוד בנושא:
בגלל הניצחון על קרית שמונה: הפועל תל אביב עשויה להפסיד את חיים סילבס
רגיל (7) 168
19:00

נאפולי

אינטר
אינטר פייבוריטית כאן למרות שמדובר במשחק חוץ מהקשים שיש באיטליה. נוח יהיה ללכת על חלוקת נקודות אבל אנחנו נוטים ללכת עם הקבוצה שנמצאת בכושר מהטובים באירופה.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
יתרון (7) 289
21:15

הפועל ירושלים

הפועל העמק
(11+)
ירושלים סיימה משבר גדול עם ניצחון על וורוצלאב הפולנית, אך היא תחזור ארצה למוקש לא קטן. העמק אחרי ניצחון ענק על הרצליה, והיא קבוצה לא פשוטה. אולי היא תפסיד אבל הליין מאוד גדול
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.


