אלי טביב, הבעלים של בית"ר ירושלים, הוציא היום (שלישי) הודעה באתר הרשמי של המועדון בנוגע ליום הבינלאומי למאבק בגזענות, בה כתב: "היום מציינים בעולם את היום הבינלאומי במאבק בגזענות. זוהי הזדמנות מצוינת מבחינתי ומבחינת המועדון לחזור ולהצהיר כי אין מקום לשום סממן גזעני, המדיר אדם מאיתנו רק בשל מוצאו, צבע עורו או מינו. בתקופה האחרונה הגברנו את צעדינו בכל הנוגע למאבק של המועדון בגזענות ובאלימות והצהרתי כי הפנים של המועדון המפואר שלנו הן פניו של מייסדי תנועת בית"ר ולא של קומץ אלים וגזען שאינו משקף כלל את רוח המועדון: כבוד לאחר, הכלתו של השונה וקבלה של הזר".
"אני מאמין כי אנו עומדים בפני ימים טובים מבחינה מקצועית", המשיך טביב. "כשהקבוצה חוזרת ונראית כפי שה-DNA של המועדון מחייב. אין לנו להתעלם מכל הנוגע להתנהגות והתנהלות הקהל, שיותר ויותר מפנימים כי אין מקום לגזענות בקרב המועדון. אך לא לבד נוכל לעשות כן. לכן, אני פונה אל כבוד ראש הממשלה, כבוד נשיא המדינה, שרת הספורט, השר לביטחון פנים, שרת המשפטים ולכל חבר ממשלה וחבר כנסת שהדבר פועם בקרבו, לשלב ידיים במאבק החשוב הזה ולהפעיל את מלוא כובד משקלכם על מנת לסייע לחברה שלנו בכלל ולמועדון שלנו בפרט".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


