במכבי חיפה ממשיכים בהכנות לקראת המשחק בטרנר, וככל שהמשחק מתקרב גם רשימת הפצועים הולכת ומתארכת. קמיל ואצק ואיסמעיל ריאן ייעדרו בשל צהובים ואילו אלירן עטר ועומר דמארי לא השלימו את האימון אתמול. דמארי לא ישחק בוודאות, כשעטר עשוי להיכלל בסגל, אבל בכל מקרה לא יפתח בהרכב בשל העובדה שעדיין לא השלים אימון מלא. ואם זה לא מספיק, הקשר אניס אלושי התלונן על פציעה ונמצא בספק למשחק. שחקני חיפה קיבלו יום מנוחה ולכן אם אלושי לא יערוך מחר אימון מלא, הוא לא ייכלל בסגל. ההערכה היא שנטע לביא יפתח בהרכב. פיטים עזמי נטש אתמול לקראת סיום האימון, אך ההערכה היא שיהיה כשיר. עמית זנטי זכה למנוחה יזומה ועשוי לפתוח, יחד עם יניב בריק ורועי קהת שאמורים לפתוח לצד לביא במרכז הקישור.
ומה עם רכש? כזכור, עומרי אלטמן ואליסון דוס סנטוס נמצאים חזק ברשימות של המועדון לקראת הקיץ. הבלם הברזילאי שהיה מועמד לעבור בינואר ובסופו של דבר החליטו במועדון להמתין עד הקיץ כדי לנסות ולקלוט אותו כשחקן חופשי, מחזיק גם בהצעות מחו"ל וכרגע אין מגעים עימו, אך לוזון ממשיך את המעקב שטור כריסטיאן קרלסן ורנה מולנסטיין ניהלו בשלב מוקדם יותר של העונה. עם אלטמן צפויה פגישה בקרוב.
לגבי אופיר דוידזאדה, במועדון מבינים שמכבי תל אביב הציעה לגנט את סכום הרכישה אותו שילמה להפועל באר שבע, כשבנוסף היא מתחייבת לשלם פיצוי להפועל באר שבע ושכר משודרג למגן. בשלב זה, חיפה תנסה לצרף את אחד ממגני מכבי תל אביב, אבי ריקן או עומרי בן הרוש. ריקן יכול לשחק בשתי העמדות ובמועדון מעריכים אותו מאוד. השמות של שני המגנים עלו על הפרק גם בקיץ האחרון.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.