יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
מכבי פתח תקוה הציעה לקשר הצעיר מנור סולומון חוזה לחמש שנים, כך נודע לוואלה! ספורט. השחקן הצעיר (17) שרק לאחרונה עלה מקבוצת הנוער, נחשב לכישרון מבטיח. במועדון ינסו לסגור את העסקה בימים הקרובים. למרות גילו הצעיר, סולומון שותף העונה בשמונה משחקי ליגה במדי הקבוצה הבוגרת והבקיע שער אחד במשחקו האחרון מול בני יהודה.
במועדון מתכוונים לבנות גם בעונה הבאה את השלד של הקבוצה משחקני בית. גידי קאניוק ודור אלו מחוזרים על ידי הקבוצות הגדולות, אך היום (חמישי) התברר כי במועדון שוקלים להציע להם חוזה משודרג לעונה הבאה, כך שיישארו במועדון. יחד עם זאת, הפועל באר שבע ומכבי חיפה מחזרות אחרי השניים, כך שלא בטוח שהמועדון יוכל להשאיר את השניים לעונה נוספת. "לגבי אלו, התחיל כבר משא ומתן והוגשו הצעות מבאר שבע וחיפה, כך שקשה להאמין שיישאר", אמר מקורב לעסקה.
בפתח תקוה החתימו שלושה שחקנים בחלון הנוכחי. מלבד אורי מגבו, שהגיע על תקן מגן מחליף, הקבוצה צירפה את לידור כהן ודובב גבאי. כפי שפורסם בוואלה! ספורט, התפוצצה עסקת הגעתו של החלוץ הניגרי נאמדי אודואמאדי ובמועדון החליטו להשאיר ברגע האחרון את ננאד אדאמוביץ'.


