מכבי פתח תקוה צפוייה להרוויח קרוב לרבע מיליון יורו ממכירת טל בן חיים לקלאב ברוז', זאת במידה והעסקה תיחתם סופית במהלך היום. המועדון מחזיק בחמישה אחוז מכרטיסו של שחקן מכבי תל אביב, ושם טוענים כי העסקה קרובה לסיכום, בסכום שינוע בין ארבעה לחמישה מיליון יורו. "כשמכרנו את עומר דמארי, אמרו שאנחנו דורשים יותר מדי כסף. גם טל יימכר בסכום גבוה מאוד, וכך גם שחקנים שייצאו מכאן בעתיד", אמרו במועדון. "התקציב שלנו אמנם גדל בחלון הנוכחי, אבל הכנסנו כספים מעזיבת שחקנים וכנראה גם מהעסקה של טל".
כפי שפורסם לראשונה בוואלה! ספורט עסקת הגעתו של נאמדי אודואמדי התפוצצה והוחלט להשאיר את ננאד אדאמוביץ' בקבוצה. "ננאד התעקש, לא רצה ללכת", סיפר גורם במועדון על ההחלטה. "הוא הסביר שטוב לו במועדון והבנו שאולי כדאי להשאיר אותו. מה הטעם להתחזק בשחקן כנף זר כשיש לך את לידור כהן?". במועדון אישרו גם כי עוז פרץ עבר רשמית להפועל רמת גן.
כהן, שהקבוצה הוציאה אתמול הודעה רשמית על הצטרפותו, מגיע על תקן שחקן מוביל. "אצל קובי הוא יפרח מחדש", אמרו במועדון. "כל מה שהיה חסר לנו בקבוצה זה שחקני אגף טובים. כהן ודובב גבאי ימלאו את החסר".
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
רגיל (3) 297
22:00

ארסנל

קריסטל פאלאס
רבע גמר גביע הליגה; ארסנל מגיעה כפייבוריטית ברורה, בעוד פאלאס מתקשה העונה ומגיעה אחרי תקופה פחות טובה. למרות שארסנל צפויה לעלות עם הרכב רוטציוני, העומק והביתיות באמירויות אמורים להספיק לה.


