יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
הפועל חיפה הציעה לשלומי ארבייטמן להאריך את חוזהו בעונה נוספת. בימים הקרובים תיערך פגישה בין הצדדים כשהמטרה היא להודיע רשמית כי השחקן נשאר בקבוצה גם בעונה הבאה. ארבייטמן ובן בסט הם שני המשתכרים הישראלים הגבוהים בקבוצה (ארבייטמן מרוויח כ-200 אלף דולר לעונה, בן בסט כ-210 אלף, לא כולל מענקים). בעקבות השמועות שהגיעו על רקע הגעת חלוץ מכבי תל אביב לשעבר, שוחח כץ עם ארבייטמן והבהיר לו שהוא נשאר בקבוצה עד תום העונה. על פי גורמים במועדון, השניים קבעו להיפגש בימים הקרובים למטרה להאריך את ההסכם. במתחם אתמול נראה ארבייטמן משוחח גם עם הצוות המקצועי. "לארבייטמן יש עוד הרבה מה לתרום, הוא לא אחד שמרים ידיים", אמרו במועדון לאחר השיחה. "הוא הבהיר ליואב שהוא לא רוצה לעזוב והוא מרגיש שהוא מסוגל לתרום מהניסיון שלו לקבוצה". מהראן לאלה, שכבש שער אדיר מול רעננה, הבהיר עוד לפני המשחק כי הוא לא מתכוון לעזוב.
בעניין אחר: שחקנה של א.י.ק סולנה, ג'ון צ'יבוייקה (28), טרם חתם בקבוצה אך אמור להצטרף בקרוב רשמית למועדון. במועדון הוציאו ויזה לשחקן, שמקיץ 2011 עד קיץ 2014 לבש את מדי רוזנבורג (66 הופעות, 44 מהם בהרכב, 19 שערים בסך הכל), והוא אמור לנחות מחר בישראל לצורך השלמת העסקה. העונה עבר צ'יבוייקה לסולנה אחרי שתי עונות בהן שיחק בגזיאנטפספור הטורקית (11 שערים בשנתיים), אך מהקיץ ועד היום שותף במדי הקבוצה השבדית רק כמחליף (79 דקות בסך הכל) ושוחרר בחינם. אתמול התגלעו פערים קטנים עם השחקן, אך מאוחר יותר, בהתערבותו של כץ, סוכם כי השחקן ינחת כבר מחר. כזכור, במהלך השבועות האחרונים דווח בניגריה על מהשא ומתן עם השחקן, אך במועדון טענו כי עד שפיליפ יאזביץ' לא ישוחרר רשמית, השחקן לא יגיע לישראל. לאחר שהקרואטי עזב ביום חמישי את הקבוצה, במועדון הודיעו לסוכנו של השחקן כי עליו להגיע לארץ במטרה לעבור בדיקות רפואיות.
החלוץ זרקו קוראץ' אמור לעבור בדיקה אצל רופא מומחה שתקבע האם הוא מסוגל לחזור למגרשים. ההערכה היא שהשחקן יעבור בדיקה כבר ביממה הקרובה. כץ עצמו אמר אתמול כי במידה ויימצא כשיר, הוא יחזור להתאמן עם הקבוצה. חוזהו של קוראץ' לא מופקד בבקרה למרות שהוא מחזיק בהסכם לעונה וחצי. "הוא שחקן הפועל חיפה לכל דבר ועניין, ההסכם מוכר על ידי הבקרה. ההבדל היחיד הוא הגורם המממן: חברת הביטוח", אמר גורם הבקיא בפרטים.


