יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
אני אסכם עבורכם פה במדור בכול שבוע את המשחק המרכזי של ליגת העל. בתחילה אציג לכם את נבחרי המשחק שלי, על פי שלוש קטגוריות ויופי של חרוז: הטופ, הפלופ והקלופ. את שני השמות הראשונים אין צורך להסביר, אלה יהיו המקומות לפרגן למצטיין ולהצביע על מי שהצטיין פחות. מי זה 'הקלופ' אתם שואלים? זוהי קטגוריה על שמו של מאמן ליברפול כמובן. אמנם אף מאמן בליגה לא מעניין כמו קלופ, אבל זה לא אומר שהם לא שווים כמה מילים. זה לא חייב להיות על המאמן הטוב במשחק, גם לא על הרע, פשוט אבחר אחד מהשניים שעמדו על הקווים ואשתף מעט ממחשבותי לגביו.
לאחר מכן אתייחס בנפרד, בקטנה, לכל אחד מהשחקנים שלקחו חלק במשחק ואחלק להם ציונים. ולקינוח - נבחרת המחזור. בשבעת משחקי המחזור, מי הם 11 השחקנים שבלטו מעל כל האחרים ושהביאו נקודות בפעולות ישירות שלהם? הערב, לצערי, לא הרכבתי נבחרת בשל העובדה שנערכו עד כה פחות ממחצית ממשחקי המחזור. מקווה שנהנתם, ניפגש בדרבי ביום שני.
