הפיגוע שהרעיד את איסטנבול אמש (שבת) הפך לשיחת היום בקרב שחקני הפועל באר שבע, שהוגרלו למפגש מול בשיקטאש הטורקית בשלב 32 האחרונות בליגה האירופית. השחקנים ומשפחותיהם חוששים מהמצב הביטחוני לקראת הטיסה בחודש הבא. "ברור שדיברנו על זה, זה לגיטימי", אמר שחקן בקבוצה. "זה מתחיל להיות ממש מפחיד, כמעט כל שבוע יש פיגוע ועוד ליד האצטדיון".
"ברור שזה מדאיג את כולם", אמר שחקן נוסף. "במיוחד את אלה שיש להם ילדים. נכון שיש עוד זמן עד המשחק אבל אם המצב הנוכחי יימשך אנחנו סומכים על המועדון שיעשה הכול כדי שתהיה אבטחה כבדה סביבנו, אשר תמנע כל סכנה". במועדון פועלים כרגיל ונמצאים בקשר רציף עם אנשי משרד הביטחון. גורם בקבוצה אמר: "נעשה הכול על פי הנחיות משרד הביטחון ואופ"א".
שרת הספורט מירי רגב: "הנחיתי את המשרד לממן את עלויות האבטחה הנוספות של הפועל באר שבע בטורקיה, נוכח הנסיבות הביטחוניות הרגישות בתקופה האחרונה. על פי הנחיית גופי הביטחון והאבטחה נדרשת מעטפת אבטחתית משמעותית שעלותה הכספית גבוהה מאוד. אני מבקשת מהאוהדים, לנהוג על פי ההנחיות אותן מפרסם המטה ללוחמה בטרור, לתושבי ואזרחי ישראל המבקשים לבקר בטורקיה".
עוד בנושא:
בני סכנין - הפועל באר שבע: חשש לקרע ברצועה של מיגל ויטור
ההתאחדות דורשת מהפועל באר שבע לתקן את כר הדשא בטרנר באופן מיידי
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.


