הפועל תל אביב תארח את מכבי פתח תקוה ביום שבת (20:30) למשחק האחרון בליגת העל בשנת 2016. האדומים יתייצבו באצטדיון המושבה כשמעל קיום המועדון מרחף סימן שאלה גדול. למרות שמדובר באפשרות פסימית במיוחד, ישנו תרחיש שזה יהיה המשחק האחרון של הפועל תל אביב בליגת העל בשנים הקרובות. המאמן גיא לוזון כינס היום מסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות.
על המצב הקשה של המועדון:"זה מאוד עצוב לשמוע שזה אולי המשחק האחרון של הפועל תל אביב. אף אחד מאיתנו לא רוצה שזה יהיה המשחק האחרון ואנחנו מקווים שיהיה איזה נס בזמן הקצר שנותר ויגיע רוכש שיציל את המועדון. הובהר לי הבוקר חד משמעית שאם לא יגיע רוכש, כנראה שזה המשחק האחרון שלנו. הזמן כל כך קצר שאני לא יודע מה להגיד".
עוד על המצב: "לא האמנתי שיכולה להיות סיטואציה כזו. זה לא עוד מועדון בכדורגל הישראלי. זו קבוצה עם קהל אדיר שכנראה שוב יפוצץ את המושבה וזה פשוט לא נראה לי שהפירוק יכול לקרות. לכן אני עוד מקווה לנס".
על המחשבות על העתיד: "אני והשחקנים לא פוזלים למקומות אחרים. הדבר האחרון שאנחנו רוצים זה לעזוב ואני מקווה שזה לא יקרה. עבדנו פה מאוד קשה כדי להפוך ליחידה אחת ואם זה יתפרק זה יהיה עצוב מאוד. עד שאתה מצליח לייצב משהו, לעזבו באמצע זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות למאמן".
על המשחק ביום שבת: "אני רוצה לנצח את מכבי פתח תקוה בדיוק כמו שהם רוצים לנצח אותי וזה לא קשור למשפחה. נהיה בלי הקפטן שלנו, השחקן הכי טוב שלנו בחודש וחצי האחרון, אביחי ידין. הוא רוי קין שלנו. מבחינתי הוא היה הקפטן מהיום הראשון, הוא מדהים במשחקים האחרונים. נוסף על כל הצרות, גם הוא לא ישחק בגלל צהובים".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין