רגע לפני גמר גביע הטוטו, עירוני קרית שמונה סיכמה הבוקר (רביעי) עם בית"ר תל אביב רמלה על העברתו של ג'ייקוב נג'וקו, שיעלה כיתה ויקפוץ מהליגה הלאומית, שם רשם חצי עונה מוצלחת מאוד, לליגת העל. לפני כחודש פורסם בוואלה! ספורט כי הבעלים של קרית שמונה, איזי שרצקי, עוקב אחר נג'וקו ושוקל לצרפו והיום העסקה הזו אכן התממשה.
נג'וקו בן ה-19, שסיכם באמצעות סוכניו גלעד קצב ושלומי בן עזרא לארבע שנים וחצי בקבוצה מהצפון, ישחק ביום שישי הקרוב עם בית"ר תל אביב רמלה בפעם האחרונה בלאומית, מול הפועל רמת גן. לאחר מכן הוא יצטרף לאימונים בקרית שמונה.
נג'וקו כבש ביום שישי החולף את שער הליגה השישי שלו העונה וסידר בדקה ה-81 ניצחון 1:2 לבית"ר תל אביב רמלה מול מכבי שעריים.
עוד בנושא:
לפרסום הראשון על מועמדותו של נג'וקו לקרית שמונה
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן


