ההחלטה של אלי טביב להשאיר את רן בן שמעון הפתיעה לא מעט אנשים בבית"ר ירושלים ובכדורגל בכלל. על הבעלים של בית"ר היו לחצים גדולים לפטר את המאמן ביומיים שלאחר משחק הנפל בקרית שמונה, וגם מתוך המועדון רמזו לבעלים שהגיעה העת לשינוי. גורם בבית"ר אמר אתמול לאחר החלטת טביב: "אלי כנראה היה עייף מכל האירועים בקרית שמונה, הקריאות הגזעניות וכל מה שהתעסק בו ולא רצה עוד זעזוע השבוע. ההחלטה לא אומרת יותר מדי, רן יצטרך להביא תוצאות אחרות ומהר אחרת הוא על זמן שאול".
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים: אלי טביב ורן בן שמעון נפגשו, המאמן ממשיך
הבעלים רצה לראות אתמול בפגישה האם המאמן עדיין מאמין שיוכל להוביל את הקבוצה לתוצאות אחרות וקיבל תשובה חיובית. עדיין, נראה כי מדובר בהחלטה זמנית למשחק הקרוב נגד מכבי תל אביב. טביב חזר ואמר אתמול לאנשי המועדון: "לא דיברתי עם אף מאמן כי רציתי לשמוע את רן קודם. זה קודם כל אחריות של השחקנים, קל שמחפשים את הראש של הבעלים או המאמן, כולם יצטרכו לתת יותר מעכשיו". ייתכן כי טביב יעלה לירושלים לשוחח עם השחקנים לקראת המשחק.
בבית"ר סיפרו כי המאמן הגיע לאימון אתמול ונראה שפוף. שחקנים בקבוצה אמרו: "רן נראה באימון הבוקר כאילו זה האימון האחרון שלו, הוא כנראה גם חשש שטביב יפטר אותו. לפעמים טוב שיש משחק מול קבוצה כמו מכבי תל אביב כדי לנסות להרים את עצמנו".
בבית"ר משוכנעים כי במידה שגיא לוזון היה פנוי, טביב היה מצרפו מיידית, ונראה כי אם הפועל תל אביב תלך לפירוק, האופציה תעלה מיידית על הפרק. מעבר לכך, בית"ר הגישה מספר הצעות כספיות לחלוצים זרים לקראת ינואר, כאשר במועדון מעוניינים בחלוץ ושחקן כנף.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין