במכבי פתח תקוה קיבלו החלטה עקרונית לצרף שחקן כנף בחלון ההעברות בחודש ינואר. לקבוצה יש ששה זרים כרגע והיא תצטרך לוותר על אחד מהם. לאחרונה פרסמנו כי מעמדו של ננאד אדאמוביץ' לא ברור וייתכן כי יעזוב את הקבוצה בחלון ההעברות הקרוב. במועדון החליטו לתת לו עוד הזדמנות, אך כפי הנראה אם אחד הזרים ישוחרר הוא זה שישלם את המחיר. המטרה היא להשאיר את אליסון דוס סנטוס, שזכה למעקב ממכבי חיפה, ואת קרלוס קוויאר, כבלמים גם בעונה הבאה. גם מיחאי רומן ורומאריו פירס ממשיכים עד תום העונה לאור שביעות הרצון מהם.
המעקב מצד מכבי חיפה אחר דור אלו, עליו פורסם בוואלה ספורט בחודש ספטמבר, נמשך. כזכור, שלשום טענו במועדון כי אלו וקאניוק ימשיכו עד תום העונה בקבוצה. אם אלו לא ישוחרר, חיפה תנסה לצרפו בקיץ.
רגיל (1) 284
21:45

אטאלנטה

אינטר
אטאלנטה מגיעה למשחק לאחר רצף של שני ניצחונות, מול קבוצות מהחלק התחתון של הטבלה. אינטר נמצאת בכושר מצוין עם 6 ניצחונות מתוך 7 המשחקים האחרונים שלה בליגה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן כאשר נקודה מפרידה בין שתי הקבוצות בטבלה. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
עוז פרץ צפוי לעזוב את הקבוצה בינואר בהשאלה לחצי עונה. בתום העונה פתח תקוה תדרוש דמי השבחה עבור השחקן. אתמול ניצחה הקבוצה 0:5 את בית"ר כפר סבא (צמד למלמד, אדאמוביץ', כליבאת ועוז פרץ). המשחק מול הפועל אשקלון (מוצ"ש, 18:00) הועבר לכפר סבא בשל שזרוע, אבל האימון בסוף השבוע יתקיים בהרצליה. קובי רפואה יחזור למערך של ארבעה בלמים. למרות היכולת הטובה של עומר דנינו, ייתכן שהוא יפתח על הספסל. כל מנוי של הקבוצה יוכל להכניס אדם נוסף למשחק, ללא עלות.


