יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
בית"ר ירושלים תערוך מחר (שני) משחק אימון נגד הפועל ניר רמת השרון במטרה להתחיל ולהחזיר את השחקנים לקצב לאחר הפגרה הקצרה. הקבוצה התאמנה בשבוע האחרון ללא שחקני הנבחרות והזרים שטסו לחופשות קצרות וצפויה לחזור לסגל מלא רק לאחר יום כיפור.
בעוד שבועיים תפגוש הקבוצה את מ.ס אשדוד. מי שייעדר מהמשחק הוא לידור כהן שסובל ממתיחה במפשעה והצטווה לנוח בשלושה שבועות הקרובים. ז'והאן אודל חוזר לאימונים מלאים בתקווה כי יהיה כשיר למשחק. בבית"ר לא ייקחו סיכון ובמידה שהשחקן עדיין יחוש רגישות וכאבים ייתכן כי לא יפתח במשחק, כאשר שמעון אבוחצירה מועמד לחזור להרכב.
אריק סאבו שיחק אתמול 11 דקות במדי נבחרת סלובקיה במשחק ההפסד 1:0 בסלובניה. סלובקיה תערוך משחק נוסף בבית נגד סקוטלנד ביום ג' וסאבו צפוי להגיע לארץ בלילה שבין רביעי לחמישי. בבית"ר עדיין לא ויתרו על האפשרות לצרף שחקן חופשי וייתכן כי כבר בשבוע הבא יגיעו שחקן או שניים להתרשמות. מעבר לכך, הקבוצה צפויה להתחזק בינואר, כאשר במידה שהיא לא תפגין יציבות ותידבק לצמרת, ייתכן כי זר אחד לפחות ייחתך.


