יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
מאמן מכבי חיפה, רנה מולנסטיין, הפתיע אתמול את השחקנים כשהודיע להם שהוא מתכוון לשנות את שיטת המשחק שלו. כזכור, במהלך השבוע דיווחנו שההולנדי שוקל לעבור לשחק במערך של 4:4:2, עוד לפני שעלה לשחק כך גם במשחק מול הפועל כפר סבא כשתפקד את גליינור פלט בצוותא עם שובל גוזלן. מולנסטיין החמיא כהרגלו לשחקנים שלו ואמר להם: "עמדנו טוב על המגרש במשחק האחרון וזה מה שאני רוצה לראות ביום שני. תצטרכו להתרגל למצב החדש כי בקרוב נשחק 4:4:2".
כזכור, במהלך השבוע אמרו שחקנים בקבוצה כי הם לא מאמינים שמולנסטיין ישנה את המערך, זאת בניגוד לדבריו של ההולנדי, שהסביר לשחקנים לאחר המשחק כי הוא מאוד מרוצה ממה שראה במגרש. גם אתמול, אחרי התוצאה המפתיעה שהשיגה באר שבע בסן סירו, אמרו שחקנים בקבוצה כי הם מאמינים שהשיטה החדשה תחול רק מהמחזור הבא, ולא כבר מהמחזור הקרוב מול ברק בכר. "לבאר שבע יש מספיק זמן לנוח, יש להם סגל מספיק עמוק והם עדיין הקבוצה הכי טוב בארץ", אמר אחד השחקנים אתמול.
באימון אתמול תרגל מולנסטיין מערך שכלל את ניקיטה רוקאביציה בחוד כשלצדו תופקד גילי ורמוט ולא גליינור פלט, שלא זכה לקרדיט גם במשחק הליגה האחרון ונראה מעט מופתע מהעניין הזה. במרכז ההגנה תורגלו דקל קינן ומארק ואליינטה שכשיר לגמרי, כשמריו מוסא וגארי קגלמאכר היו המגנים, זאת בהיעדרו של אייל משומר שערך אימון קל. בקישור תורגלו נטע לביא, קמיל ואצק, רועי קהת ואיסמעיל ריאן.


