מ.ס. אשדוד תוכל לרכוש את כרטיס השחקן של דן ביטון בתום השנתיים בהן יהיה מושאל אליה מהפועל באר שבע. ביטון, שנחשב בעיני רבים ובעיקר בעיני האוהדים המקומיים לכישרון הבא של המועדון, הושאל לאשדוד כחלק מעסקת מיכאל אוחנה לאחר שבאשדוד התעקשו שהוא יהיה חלק מהעסקה. לוואלה! ספורט נודע שהאשדודים יוכלו לרכוש את השחקן שגדל במחלקת הנוער של באר שבע בתום שתי עונות ההשאלה, אך יש לציין שמימוש האופציה כפוף להסכמתו של השחקן עצמו. לפי גורם המעורה בפרטים, אופציית הרכישה עומדת על מיליון שקלים. אותו גורם ציין שייתכן כי באר שבע גם תקבל אחוזים על מכירה עתידית של ביטון אם אשדוד תרכוש אותו.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
המהלך הזה גורם לאכזבה ללא מעט מאוהדי באר שבע, שהחשיבו את ביטון לדבר הבא של הקבוצה והיו רוצים לראות שחקן בית בדמותו מתפתח במועדון ולא עובר למועדון אחר. עם זאת, מרבית הקהל וכמובן בקבוצה היו שבעי רצון מהמהלך שהביא את אוחנה - שבעיני רבים נחשב לכישרון הכי מבטיח של הכדורגל הישראלי - לשורות האלופה.
"אלונה שוב הוכיחה שבשנים האחרונות היא עושה את המהלכים הכי נכונים שיש", אמר שחקן בקבוצה, "אם פעם שחקנים מבטיחים כמו אוחנה היו עוברים אוטומטית למכבי והפועל תל אביב או למכבי חיפה, היום הם קודם כל מגיעים לבאר שבע".
אוחנה, שירוויח בעונה הראשונה כ-150 אלף דולר, יערוך היום את אימון הבכורה שלו ויוצג במסיבת עיתונאים (17:15, חי בוואלה! ספורט). אגב, השחקן לא יוכל לשחק בליגה האירופית בשל העובדה שמועד ההרשמה נגמר ביום חמישי האחרון. לכן, אוחנה ישחק בקבוצה עד חודש ינואר רק במשחקי הליגה והגביע.