הפועל באר שבע הודיעה הערב (שני) על צירופו של מיהאי קורהוט, המגן השמאלי של דברצן ונבחרת הונגריה, שחתם רשמית לארבע שנים. השחקן בן ה-27 נחת אמש בישראל, עבר את הבדיקות הרפואיות והספיק לסייר היום באצטדיון טרנר, לפני שחתם על חוזהו.
האלופה הישראלית תוכל לרשום אותו לשלב הבתים של הליגה האירופית והוא יתפוס את מקומו של המגן המקומי אופיר דוידזאדה, שעבר בשבוע שעבר לגנט הבלגית.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
קורהוט החל את הקריירה המקצוענית בדברצן, בשורותיה שיחק עד לעונה הנוכחית (שמונה שנים). הוא רשם 149 הופעות ושמונה שערים. העונה הוא הספיק לרשום שש הופעות בליגה ההונגרית ואף כבש שער אחד. כמו כן, הוא נמנה על סגל נבחרת הונגריה ואף שיחק ביורו האחרון שנערך בקיץ בצרפת כשהשלים 90 דקות ב-3:3 נגד פורטוגל.


