בווידאו: תקציר ה-0:0 של בית"ר ירושלים וסנט אטיין
המשחק הערב (חמישי) מול סנט אטיין היה האחרון של עומר אצילי במדי בית"ר ירושלים. כוכב הקבוצה סיכם לארבע עונות בגרנאדה הספרדית, ימריא מחר לספרד על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולאחר מכן יחתום בקבוצתו החדשה. אצילי יהיה הישראלי השני בתולדות גרנאדה אחרי גיא אסולין שנמנה על סגל המועדון, והראשון בליגה הספרדית מאז תומר חמד. בסיום ה-0:0 מול הצרפתים אסף אצילי את חבריו לקבוצה ובישר להם על עזיבתו. שחקני בית"ר בירכו אותו על המעבר ואיחלו לו בהצלחה.
מאז החלטת הברור בנוגע לקשר בן ה-23, היה ברור לכולם שימיו בבית"ר ירושלים ספורים. במועדון הגישו לו הצעה לחוזה חדש ומשודרג, אך אצילי בחר לעזוב לאירופה, בצל העניין הגדול של מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע בו. עם זאת, ביום ראשון הקרוב בית"ר ירושלים תגיש בבית המשפט בקשה לביטול פסק הבורר. עדיין לא ברור, אבל ייתכן כי היא תלך למהלך עם גב של מנהלת הליגה מאחוריה בתקווה למנוע את מעברו של אצילי לגרנאדה ולבטל את פסק הבורר.
גרנאדה סיימה את העונה שעברה במקום ה-16 בלה ליגה. את הקבוצה מאמן החל מהעונה פאקו חמס, שכשחקן רשם 21 הופעות במדי נבחרת ספרד וכוכביה הם השוער המקסיקני גיירמו אוצ'ואה, אקס ברצלונה איסה קואנקה ופראן ריקו, לשעבר בריאל מדריד ב'.
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים הודחה בפלייאוף מוקדמות הליגה האירופית מול סנט אטיין
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח


