בית"ר ירושלים נחתה אתמול (שלישי) בצרפת וערכה אימון ראשון לקראת הגומלין מול סנט אטיין מחר בערב (21:45, ערוץ 20). למרות ההפסד הביתי 2:1 בטדי, בקבוצה מאמינים כי הסיכוי לבצע מהפך קיים והדריכות בשיאה. המאמן רן בן שמעון לא תרגל הרכב אך צפוי לערוך מספר שינויים מהמשחק נגד מכבי פתח תקוה, בעיקר לאור העייפות של חלק מהשחקנים. 
דוד קלטינס צפוי להמשיך לקבל קרדיט בהרכב וייתכן שגם קובי מויאל, שהיה טוב בדקות ששיחק במושבה. בנוגע לעומר אצילי, רק היום יתברר סופית האם יוכל לשחק. הקשר עושה מאמצים להיות כשיר. בנוגע לאריק סאבו, הקשר יצר קשר עם ראשי המועדון על מנת לתאם הגעה לישראל וההערכה היא כי הוא יגיע בסוף השבוע עם חזרת הקבוצה. מעבר לסאבו, אם ובית"ר ירושלים לא תמצא קבוצה לארסניו ולפורט, היא עשויה להקפיאו ולצרף זר נוסף בחלק הקדמי אם יימצא כזה, כאשר ייתכן כי שחקן או שניים יגיעו להתרשמות בתחילת השבוע הבא.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
שיחת היום בין השחקנים הייתה החלטת הוועדה להעברת זכויות לפיה אלי טביב לא יוכל להחזיק בזכויות הניהול בקבוצה בשלוש השנים הקרובות. השחקנים ביררו עם אנשי המועדון ורק לאחר שהבינו את משמעות הדברים הם נרגעו. גורם במועדון אמר: "האמירה פה היא מאוד ברורה. אי אפשר לקחת לאלי טביב את הקבוצה. לא היו מעבירים בעלים של קבוצות אחרות את כל הסאגה הזאת. בן אדם שיכול לקבוע תקציב ולהעביר ערבויות חייב להיות מעורב בדרך כלשהי. קפצו כאן על עץ גבוה, וחבל".
אגב, טביב נמצא כעת בסנט אטיין עם הקבוצה. הוא שוחח עם עורכי דינו והם החליטו לשבת בשבוע הבא על מנת לקבל החלטה אם לערער על העונש. עורכי דינו אמרו כי הם עדיין לומדים את העונש ואת המגבלות, אך בכל מקרה טביב כבר אינו חבר מזכירות ההתאחדות, אינו חבר מנהלת וגם מוותר על הזכות החתימה, כך שמהתפקידים הניהולים הרשמיים הוא כבר אינו חלק.



