רודריגו אנטוניו חתם היום (שני) בבני סכנין לעונה עם אופציה לעונה נוספת. אנטוניו, שחביב מאוד על יוסי אבוקסיס, נחת היום בישראל ונפגש עם ראשי המועדון. בתום הפגישה נחתם החוזה והשחקן הצטרף רשמית לקבוצה. הקשר הברזילאי בן ה-27 גדל במחלקת הנוער של ואסקו דה גאמה ושיחק בקבוצה הבוגרת בשנתיים הראשונות שלו כמקצוען. לאחר מכן עבר למאריטימו ובהשאלות לאיפטינגה ובלננשש. לאחרונה שיחק באולהננסה הפורטוגלית בהשאלה מפאסוס דה פריירה.
למרות ההחתמה, בצוות המקצועי מעוניינים לצרף לפחות עוד שלושה שחקנים לסגל. ייתכן שג'ייסון גורסקי יהיה אחד מהם, אבל אבוקסיס מחפש זר נוסף וכן עוד ישראלי. "נכון שיש פה בסיס טוב אבל הסגל קצר מאוד. אנחנו חייבים להתחזק בעוד לא מעט שחקנים", אמר אחד השחקנים בקבוצה היום.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


