הפועל תל אביב שבה היום (חמישי) לארץ אחרי מחנה האימונים בפולין, בו רשמה שלושה ניצחונות בשלושה משחקים. האדומים גברו 1:4 על הרכב משני של פוגון שצ'צין, ניצחו 0:2 את אנורתוזיס פמגוסטה וסיימו עם 1:3 על גורניק זאבז'ה מהליגה השנייה בפולין. ביום שבת תגיע הקבוצה למושבה, שם תתארח אצל בני יהודה במסגרת גביע הטוטו.
עומרי אלטמן, שכבש צמד לרשת אנורתוזיס והוסיף עוד צמד מול גורניק, אמר לאחר הנחיתה: "עשינו מחנה טוב מאוד, התגבשנו, הכרנו אחד את השני כקבוצה וכאנשים, אנחנו מאוד מרוצים ומחכים לתחילת העונה. מתחילה העונה ביום שבת, מבחינתנו זה משחק חשוב להראות מה אנחנו מביאים איתנו מהמחנה ומה נביא כל העונה".
אלטמן גם התייחס לנושא הכלכלי: "בעניין השכר - עניתי על זה גם לפי היציאה למחנה - כולם פה שמים את זה בצד. מתעסקים בזה כשצריך, וכשלא צריך אף אחד לא מוציא על זה מילה. אנחנו משתדלים לעשות הכול כדי שזה יעבור ואנחנו בטוחים שיהיה בסדר בזמן הקרוב".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין