הקשר הקרואטי אנטוניו מרשיץ' האריך היום (שישי) את חוזהו בבני יהודה בשלוש שנים נוספות. מרשיץ' הצטרף לקבוצה בינואר, במהלך העונה שעברה והיה אחד השחקנים הבולטים בה.
שני הצדדים סיכמו ביניהם את הארכת החוזה כבר לפני כחודשיים, אולם למרות זאת, מרשיץ' הודיע לזהובים כי הוא לא מעוניין לממש את ההסכם ולחזור לישראל. מרשיץ', שקיבל בזמנו מקדמה כספית לעונה הבאה, אמר כי יחזיר את הכסף ויביא קבוצה שתממש את סעיף השחרור שלו, אך לבסוף התרצה וחתם היום.
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה