הקשר האוקראיני הוותיק רוסלן רוטאן במשא ומתן עם הפועל תל אביב ועשוי לחתום בקבוצה. קשר דנייפרופטרובסק ונבחרת אוקראינה בן ה-34 כבר נחת בארץ והוא במשא ומתן מתקדם עם האדומים. בהפועל תל אביב מעריכים שיחתום במועדון ויהיה לרכש הרביעי של הקבוצה, אולם עדיין פערים קטנים מפרידים בין הצדדים. רוטאן אמור להגיע בהעברה חופשית ואם הצדדים יסכימו על התנאים הוא צפוי לחתום לשנתיים.
רומאן, שגדל במחלקת הנוער של דנייפרופטרובסק, שיחק בקבוצה הבוגרת בין 1999 ו-2005, אז עבר לדינמו קייב. אחרי שלוש עונות בשורות קבוצת הפאר האוקראינית שב לדנייפרו, ואף כבש בגמר הליגה האירופית במאי 2015, בהפסד 3:2 לסביליה. בנבחרת אוקראינה רשם לא פחות מ-86 הופעות וכבש שבעה שערים. ביורו האחרון נכלל בסגל נבחרתו ואף השלים 90 דקות בהפסד 1:0 לפולין.
לוקאס וינטרה בן ה-34 שהגיע בעונה שעברה עדיין לא מצא קבוצה והוא נמצא תחת חוזה בהפועל תל אביב, כמו גם קלאדיו בומבה ואנטל השייכים למועדון וצפויים לחזור לאימוני הקבוצה. לשניים עדיין יש חוזה במועדון האדום ועלותם היא מעל לארבעה מיליון שקל בעונה. בהפועל תל אביב מקווים למכור את הרומנים או להשאילם במקרה הגרוע.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


