העולה החדשה לליגת העל, הפועל אשקלון, מתחזקת לקראת העונה הבאה ובקבוצה סיכמו שני זרים חדשים: איסו לינגאנה ואנדריי מישצ'נקו. השניים שיתפו פעולה במכבי נתניה בחצי השנה האחרונה.
באשקלון המתינו למישצ'נקו, ופנו אליו אחרי שמכבי נתניה לא מימשה את האופציה שהייתה לה להחתים אותו לעונה נוספת עד ה-1 ביולי. לינגאנה פתח את העונה שעברה בהפועל תל אביב והושאל לנתניה בינואר. המאמן יובל נעים עדיין מחפש חלוץ זר וייתכן גם שיוחתמו שוער וקשר התקפי זרים.
בתקופה האחרונה השוער ליאור חדריאן והקשר ירדן אבוחצירה חתמו על חוזים חדשים והם ימשיכו בקבוצה גם בליגת העל. שחקנים בולטים נוספים שממשיכים הם ברוך דגו, אבי מלכה, אסי בוזגלו ורודי חדד.
המועדון חתם הסכם אימוץ לעונה נוספת עם חברת "אלבר" .
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
