רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
בני סכנין תפתח ביום שלישי את אימוניה עם תום צום הרמדאן. בקבוצה טרם התחזקו בשחקנים חדשים כשסיראז' נאסר סיכם את כל תנאיו ואמור לחתום באופן רשמי על חוזהו, זאת לאחר שיקבל מהפועל תל אביב את הכספים שמגיעים לו. ויאם עמאשה יגיע לאימון הבכורה ואמור להישאר, זאת למרות שכבר קיבל אישור לעבור להפועל רעננה, בשורותיה כבר הספיק לסכם את תנאיו לפני שהעסקה פוצצה.
מי שמחכה לשחרור שלו הוא השוער רן קדוש שסיכם בהפועל כפר סבא. המאמן יוסי אבוקסיס ביקש בשלב זה מראשי המועדון להמתין עם השחרור עד אשר ימצא שוער חלופי כשניב אנטמן ואסף רז הם האופציות המועדפות עליו בשלב זה. מוחמד זבידאת יישאר אחרי שחתם על חוזה לשנתיים נוספות. המגן הימני היה מבוקש על ידי קבוצות אחרות אך בסופו של דבר החליט להישאר בקבוצת נעוריו.


