יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אחרי שעידן ורד חזר לליגת העל, ייתכן מאוד ובקרוב יהיה לישראל נציג חדש בצפון אמריקה. בימים האחרונים החלו גישושים בין קבוצת סקרמנטו רפבליק לבין שחקנה של הפועל עכו בעונה החולפת, ציון צמח. הקשר קיבל את ההצעה ושוקל אותה ברצינות, כאשר הקבוצה מהליגה השלישית בארצות הברית הודיעה שהיא מאוד מעוניינת בכך שהשחקן יגיע בימים הקרובים ויצטרף למועדון.
סקרמנטו רפבליק נמצאת כרגע בצמרת טבלת הליגה, שם משחקות קבוצות מילואים רבות מה-MLS, הליגה הראשונה במדינה. צמח שמבוקש במקביל גם על ידי מספר קבוצות בליגת העל, מתלבט מאוד האם להישאר בארץ או לנסות את האופציה מעבר לים. השחקן ששיחק בעונה החולפת בעכו, סיים את העונה עם חמישה שערים בכל המסגרות. בעבר שיחק גם במכבי פתח תקווה, מ.ס אשדוד, הכח רמת גן ואף יצא לתקופה קצרה לחו"ל אז שיחק בפאלרמיני מהליגה הראשונה בקפריסין.