יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
נציגי ארגון השחקנים והנהלת הפועל תל אביב נפגשו על מנת להסדיר את חובה של הקבוצה בנוגע להלנת שכר השחקנים. מאז חודש אפריל שחקני המועדון לא מקבלים שכר, כאשר בין השחקנים והנהלת המועדון כבר סוכם בתחילת חודש מאי כי המשכורות האחרונות ישולמו להם בארבעה תשלומים. הערב (שני) התחייבה הנהלת הפועל לעמוד בהסכם זה ואף נקבה בתאריכים בהם השחקנים יקבלו שכר.
בנוסף, ההסכם הועבר לבקרה התקציבית ואם השחקנים לא יקבלו את שכרם כפי שהובטח, הפועל תל אביב לא תוכל לפתוח את עונת 2016/17. חשוב לציין, כי גם שכרם של העובדים על החודשים אפריל ומאי טרם שולם.
בהודעה מטעם ארגון השחקנים נמסר: "ארגון השחקנים הגיע לסיכום עם הפועל ת"א ששכר השחקנים עבור החודשים אפריל ומאי ישולם בארבע תשלומים: ב-25/6, 15/7, 30/7, ו-15/08. סך החוב הינו שני מליון ושבע מאות אלף שקלים". נציגי ארגון השחקנים נפגשו עם נציג בית"ר ירושלים, אלעד אייזנברג, שהבטיח כי עד סוף השבוע ישולמו כל החובות לשחקנים.


