יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
(2+)
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מכבי פתח תקוה סיכמה עם הקשר הספרדי טיטו, שמשחק ביגוסטרה מהליגה השנייה בספרד. טיטו (31) משחק במועדון זו העונה החמישית. הוא רשם 27 הופעות העונה, מהם 23 בהרכב, ללא שערים. בעונה שעברה כבש שער אחד ב-34 משחקים, 27 מהם בהרכב.
מאוחר יותר אישרו במועדון את הידיעה ומסרו: "הקשר הספרדי אלברטו "טיטו" מורנו אורטיס מיגוסטרה מהליגה השנייה בספרד סיכם את תנאיו בקבוצה לעונה אחת וצפוי להגיע עם תחילת האימונים על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום.
החלוץ מתן חוזז עשוי להצטרף למכבי פתח תקוה. השחקן ששייך למכבי תל אביב מבוקש אצל המלאבסים. חוזז, שיהיה הקיץ בן 20, כבש 18 שערים בליגת הנוער לפני שנתיים ובעונה החולפת הושאל לבית"ר תל אביב רמלה, במדיה כבש 11 שערים, עשרה מהם שערי ליגה. הוא עשוי להגיע בהשאלה מהצהובים.
במועדון מנסים לסגור עד מחר את עסקאות סיראז' נסאר ודילן סייס. נסאר נפגש עם בני סכנין למרות שכבר סיכם אצל הלוזונים, שטוענים כי "סוכנו דודו דהאן הבטיח שישחקו רק אצלנו. נסאר סגור מבחינת התנאים וקשה להאמין שיהיה מועדון שינסה לגנוב לנו אותו".
הבלם האוסטרי ברנהרד יאנצ'יק חתם על זכרון דברים לעונה עם אופציה להמשך ההתקשרות.