יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מנהלת הליגה מחכה לתשובתה של הנהלת בני סכנין בנוגע לליקויים שמצאו באיצטדיון דוחא, כאשר עד מחר הקבוצה צריכה לרשום מגרש ביתי בהתאחדות וייתכן מאוד שאם בעירייה לא יבטיחו להעמיד את התקציב הדרוש הקבוצה תיאלץ לארח את משחקי הבית שלה מחוץ לאיצטדיון הביתי.
לוואלה! ספורט נודע שברשימה ששלחה המנהלת להנהלת המועדון נדרש בין היתר להגדיל את כמות קופות הכרטיסים, להקים עמדת שידור נוספת אשר תצלם את הצד בו יושב הקהל, לתקן את לוח התוצאות, לשדרג ליקויים בחדר ההלבשה, להרחיב את תא העיתונאים, להעמיד שירותים נוספים לנשים וכן דברים נוספים. עלות השיפוץ מוערכת בכמה מיליוני שקלים, סכום שספק אם לעיריית סכנין יש כדי לשדרג את האיצטדיון. עד לרגע זה בסכנין עוד לא השיבו לרשימת הדרישות ובמנהלת מחכים לראות איזה מגרש יירשם מחר בהתאחדות ואם יהיה זה דוחא הם יבקשו מיידית את התוכנית של העירייה לשדרוג כדי לאשר אותו לאירוח משחקים.
בעניין אחר, בקבוצה פנו באופן רשמי לסיראז' נסאר ומוחמד כליבאת ומעוניינים מאוד בשניים. בנוסף, בקבוצה מחכים לתשובה של מכבי חיפה בנוגע לעאיד חבשי. בחיפה לא מתלהבים להשאיל את השחקן אך בסכנין מפעילים לחץ כדי לנסות ולקבל אותו לעונה הקרובה. אם חבשי לא יגיע סכנין תפנה לאיציק כהן כדי להאריך את חוזהו.