יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
במכבי פתח תקוה מנסים לזרז את החתמת קובי מויאל. הקשר אמור לקבל הצעה רשמית מהמועדון עוד השבוע. בפתח תקוה רוצים לראות גם את אופיר קריאף, אך כרגע ישנם פערים בין הצדדים. במועדון אישרו כי השניים, שעל מועמדותם פורסם בוואלה ספורט, חזק בתוכניות של קובי רפואה. בפתח תקוה יבהירו לשחקן כי הם בונים עליו כשחקן מרכזי בקבוצה והשבוע אמורה להיערך פגישה עם סוכנו, גלעד קצב.
במהלך סוף השבוע התעניינו במועדון באפשרות להחתים את המגן הצעיר חן דילמוני, שקיבל שחרור מקרית שמונה. המטרה היא להביא מגן שמאלי ישראלי בנוסף לנאור פסר, זאת בעקבות עזיבת דודי טויטו שיפתח את האימונים עם הפועל באר שבע. במועדון מנסים להשאיר גם את מוחמד כליבאת, שמבוקש בהפועל חיפה, והשיחה עם קצב שמייצג אותו תעסוק גם בסוגיה הזו.
עסקת סיראז' נאסר כבר סוכמה, אך טרם נחתמה. במועדון ממתינים שהשחקן יגיע לפגישה במהלך הוא אמור לחתום על חוזה לשנה. קסאבייה תומא שהיה קרוב לסיכום דורש שדרוג נוסף בשכרו. כזכור, לאחרונה פרסמנו שהפועל חיפה פנתה לבלם. אליסון דוס סנטוס יישאר לצד עומר דנינו, כשבמועדון רוצים לצרף בלם נוסף. בצוות המקצועי החלו לחפש מחליף לאייטור מונרוי. למועדון יש אופציה להארכת ההסכם עימו, אך אם ימצאו שחקן טוב יותר בעמדה הזאת, מונרוי יקבל הודעה שהוא לא ממשיך בקבוצה.
דילן סייס שהוצע למכבי פתח תקוה, נמצא אף הוא ברשימות. בסביבתו של השחקן מעריכים שהוא יחתום בפתח תקוה או בהפועל חיפה שמעוניינת בו.