רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
במכבי פתח תקוה מנסים לזרז את החתמת קובי מויאל. הקשר אמור לקבל הצעה רשמית מהמועדון עוד השבוע. בפתח תקוה רוצים לראות גם את אופיר קריאף, אך כרגע ישנם פערים בין הצדדים. במועדון אישרו כי השניים, שעל מועמדותם פורסם בוואלה ספורט, חזק בתוכניות של קובי רפואה. בפתח תקוה יבהירו לשחקן כי הם בונים עליו כשחקן מרכזי בקבוצה והשבוע אמורה להיערך פגישה עם סוכנו, גלעד קצב.
 
במהלך סוף השבוע התעניינו במועדון באפשרות להחתים את המגן הצעיר חן דילמוני, שקיבל שחרור מקרית שמונה. המטרה היא להביא מגן שמאלי ישראלי בנוסף לנאור פסר, זאת בעקבות עזיבת דודי טויטו שיפתח את האימונים עם הפועל באר שבע. במועדון מנסים להשאיר גם את מוחמד כליבאת, שמבוקש בהפועל חיפה, והשיחה עם קצב שמייצג אותו תעסוק גם בסוגיה הזו.
 
עסקת סיראז' נאסר כבר סוכמה, אך טרם נחתמה. במועדון ממתינים שהשחקן יגיע לפגישה במהלך הוא אמור לחתום על חוזה לשנה. קסאבייה תומא שהיה קרוב לסיכום דורש שדרוג נוסף בשכרו. כזכור, לאחרונה פרסמנו שהפועל חיפה פנתה לבלם. אליסון דוס סנטוס יישאר לצד עומר דנינו, כשבמועדון רוצים לצרף בלם נוסף. בצוות המקצועי החלו לחפש מחליף לאייטור מונרוי. למועדון יש אופציה להארכת ההסכם עימו, אך אם ימצאו שחקן טוב יותר בעמדה הזאת, מונרוי יקבל הודעה שהוא לא ממשיך בקבוצה.
דילן סייס שהוצע למכבי פתח תקוה, נמצא אף הוא ברשימות. בסביבתו של השחקן מעריכים שהוא יחתום בפתח תקוה או בהפועל חיפה שמעוניינת בו.



