בווידאו: היום הגדול של הפועל באר שבע
קשר הפועל באר שבע מאור בוזגלו צפוי להיפגש מחר (שלישי) עם מאמן הקבוצה ברק בכר כדי לדון עמו בעניינים המקצועיים הנוגעים אליו. שאחרי השיחה צפוי בוזגלו להכריע האם הוא מבקש מהנהלת המועדון לעזוב את הקבוצה, או שמא נשאר בה.
בבאר שבע מעריכים שלמרות כל הספוקלציות, בוזגלו יישאר בקבוצה ולא יבקש לעזוב. השחקן חזר מחופשה אך לא יחזור לאימונים לעת עתה, ויצטרף אליהם רק מאוחר יותר. אחרי הפגישה הוא צפוי לנסוע לסוף שבוע נוסף בחו"ל, ורק לאחר מכן לחזור לאימוני באר שבע, זאת בכפוף כמובן להחלטה הסופית שלו.
במקביל, בבאר שבע מחכים לתשובה סופית מוויליאם סוארס שעשוי לעזוב את הקבוצה. הבלם הברזילאי קיבל כידוע הצעה מקבוצת ז'יל ויסנטה מהליגה השנייה בפורטוגל אך מחכה להצעות מהליגה הראשונה במדינה.
ללא קשר לסוארס, בקבוצה ממתינים להחלטת ההתאחדות בנוגע לחוק ששת הזרים. במקרה שהחוק יאושר, בקבוצה יביאו שחקן זר במרכז המגרש. אם החוק לא יאושר, בקבוצה יוותרו על זר בעמדה זו ויתמקדו בניסיונות לחפש חלוץ ובלם אם סוארס יעזוב.
מלבד הפגישה עם בוזגלו, בקבוצה יערכו מחר גם את אימון הבכורה לקראת עונת 2016/17. האימון ייערך בסגל חסר מאוד כאשר השחקנים הזרים וכן שחקני הנבחרת ייעדרו. השוער החדש של הקבוצה גיא חיימוב ערך בדיקות רפואיות וצפוי להצטרף רשמית לקבוצה ביחד עם שחקני הנבחרת.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.