לא מעט שמות עלו בימים האחרונים כמועמדים להצטרף להפועל תל אביב לקראת העונה הבאה, אך במועדון ציננו היום (ראשון) את ההתלהבות: "ספק אם מישהו יחתום בקבוצה בשבועיים הקרובים. יש הרבה מועמדים ואלי גוטמן בודק אפשרויות, אבל כרגע הכל תלוי בכסף ועד שכל הדברים מהבחינה הזו לא יסתדרו, לא יהיו החתמות, בטח לא של שחקנים בסכומים גבוהים. צריך להמתין לקיצוץ של השחקנים ואז נראה איזה תקציב אפשר להעמיד ומה בדיוק יהיה אפשר להציע לשחקנים חדשים".
יחד עם זאת, האדומים לא פסלו מספר מועמדים, הראשון מביניהם הוא הקשר הארגנטינאי ניקולאס גרובוסוב, שחקנה של טרגו מורש הרומנית. בקבוצה טוענים כי במהלך סוף השבוע האחרון הגיע גורובסוב להבנות עמם והוא צפוי להרוויח כ-150 אלף יורו לעונה, כאשר עם בונוסים שכרו יכול להגיע לכ-180 אלף יורו לעונה. האדומים בודקים אופציות נוספות וייתכן כי גם עלותו של הארגנטינאי תהיה גבוה מדי עבורם בסופו של דבר, אולם כרגע הוא המועמד המוביל. בהפועל תל אביב בחנו גם את האפשרות להביא את השוער האמריקאי זאק מקמאת', שחקן קולורדו ראפידס, אולם העלויות הגבוהות שלו הופכות את אפשרות הגעתו לנמוכה.
בגזרת הישראלים, הרי שהאדומים היו מאוד מעוניינים לראות בקבוצה את חן עזרא. הקשר, שסיים את חוזהו במכבי חיפה, ממתין להצעות מאירופה וייתכן כי הוא כבר נמצא במשא ומתן עם קבוצה ספרדית. אם בסופו של דבר עזרא יישאר בארץ, בהפועל תל אביב מאמינים כי הוא ייתן להם עדיפות. בקבוצה חוששים מצד אחד כי עזרא יעדיף לבסוף קבוצות אחרות, שיציעו לו שכר גבוה יותר, אך כאמור מעודדים מהשיחות עמו ומאמינים שבסופו של דבר יעדיף אותם.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.