הנהלת בני סכנין החליטה לצאת הקיץ למחנה אימונים בפולין, באותו מתחם בו התקיים המחנה בעונה שעברה. בסכנין התרשמו מאוד מהמקום והחליטו לשחזר את המהלך. בנושא הצוות המקצועי, הנהלת בני סכנין הציעה למאמן יוסי אבוקסיס להחתים מאמן שוערים זר. המהלך היה הופך למעשה את הצוות המקצועי לחצי ישראלי-חצי זר, לאור העובדה שגם מאמן הכושר ספרדי, אך בשלב זה נראה כי אבוקסיס מעדיף מאמן שוערים ישראלי. בנושא עוזר המאמן, בהנהלה נתנו אור ירוק להחתמת אורי גוטמן, ונראה כי בנו של מאמן הפועל תל אביב יצטרף לאבוקסיס בעונה הבאה. מי שקיבל הודעה שלא ימשיך הוא מאמן השוערים אלי בכר, שהשתייך לצוות המקצועי בשנתיים האחרונות.
בנושא הרכש, אבוקסיס הבהיר כי הוא מעוניין לעשות הכל כדי להשאיר את פיראס מוגרבי ושלומי אזולאי, אך בהנהלה יודעים שיתקשו לעמוד בהצעות שהשניים יקבלו מקבוצות אחרות. למרות העניין הכלכלי, בהנהלה יבקשו ממוגרבי להגיע לפגישה לפני שיחליט לחתום בקבוצות אחרות.
מי שכנראה יישאר בקבוצה הוא יובל אבידור, שצפוי לקבל הצעה להארכת חוזה, כאשר גם אלון תורג'מן מבוקש במועדון. כמו כן, גורמים בהנהלה העלו אפשרות להחזיר את מוחמד כליבאת לקבוצה, ואלו ידברו עם אבוקסיס על הנושא. אם המאמן יחליט שהוא מעוניין בשחקן, כליבאת יקבל הצעה מיידית.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


