הפועל רעננה פנתה רשמית לקשר הפועל חיפה, חנן ממן. השחקן מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות בקבוצה, אבל עשוי לעזוב את הקבוצה בקיץ בכפוף להסכם שלו עם יואב כץ. לממן יש אפשרות לעזוב את המועדון תמורת 50 אלף דולר. לא בטוח שיהיה מועדון שיסכים לשלם פיצוי לכץ, אבל נראה כי גם בחיפה לא יעמדו בדרכו. גם מכבי פתח תקוה מגלה עניין בשחקן. במועדון החלו לגשש בנוגע למוחמד כליבאת ורומאריו פירס, שעל מועמדותם פרסמנו אתמול. כליבאת רוצה להשתחרר מהחוזה במכבי חיפה, שלא תממש את האופציה על הקשר האחורי.
פיראס מוגרבי טרם סגר את תנאיו במועדון, שם טוענים כי החוזה שהוצע לו כנראה יסלול את דרכו למועדון. איזי שירצקי לא מתכוון לוותר ועשוי להשוות את ההצעה. כפי שפרסמנו אתמול, ניסו קפילוטו סיכם את תנאיו במועדון אך במועדון ממתינים לשחרור מבית"ר ירושלים. גם שמו של איציק כהן מבני סכנין הוזכר. דור מלול וחיים מגרלשווילי צפויים לחתום בימים הקרובים. אלי כהן רצה לצרף גם שחקן כנף זר למקרה שתורג'מן או כליבאת לא יגיעו.
הקשר רועי שוקרני שוחח עם ראשי המועדון והבהיר להם כי בשלב זה הוא מעדיף את ההצעה של חיים סילבס מהפועל רעננה. השניים שוחחו וסילבס הבהיר לו שהוא בונה עליו כשחקן משמעותי בסגל בעונה הבאה.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
