הפועל חיפה שדרגה היום (ראשון) את ההצעה לפיראס מוגרבי. מדובר בשדרוג משמעותי לעומת ההצעה מסוף השבוע. אם מוגרבי יסכים להצעה, הוא עשוי להיות המשתכר הגבוה ביותר בקבוצה של יואב כץ. במועדון אישרו כי מתנהל משא ומתן מתקדם בין הצדדים. כמו כן, מוחמד כליבאת מוזכר כמועמד.
גם בלם בית"ר ירושלים, ניסו קפילוטו, קרוב לסיכום בהפועל חיפה. אתמול (שבת) הושגה התקדמות במשא ומתן בין הצדדים ובמועדון מעריכים שהבלם יעבור רשמית בימים הקרובים. במועדון פנו לבלם בן ה-26 לאור הכוונה לשחרר את טאדאס קיאנסקאס. ביום חמישי פרסמנו כי במועדון נוטים להיפרד מהבלם, אבל לאור שיחות שנערכו ביממה האחרונה נראה כי ההחלטה היא סופית.
אלי טביב אמור להודיע לקפילוטו אם הוא נשאר בקבוצה עד ה-10 ביוני, אך כרגע אין כוונה להשאירו בבירה. לכן, על פי כל ההערכות, קפילוטו יחתום מיד לאחר שהאופציה תסתיים או שטביב יודיע לו קודם על ההחלטה. גם אושרי רואש, שאינו מחזיק בחוזה לעונה הבאה, עשוי לעזוב.
המטרה של אלי כהן ויואב כץ היא לצרף קשר אחורי זר, שוער בכיר (כרגע, איתמר ניצן הוא המועמד המוביל, אחרת ינסו להחתים שוער זר) ושני שחקני כנף. פיראס מוגרבי, שלומי אזולאי ואלון תורג'מן מועמדים לתפקיד הזה, ובמועדון מאמינים שאחד מהם יחתום בסופו של דבר וממתינים להתפתחויות בין מכבי חיפה לאחרון, משום שהוא מסיים חוזה בעונה הבאה ובשלב זה הירוקים מסרבים להשאילו לאחר ששילמו כ-1.8 מיליון שקל לטוברוק תמורת כרטיסו.
רועי שוקרני הודיע לראשי המועדון כי הוא מחזיק בהצעה מהפועל רעננה וייתכן שיעבור אליה בימים הקרובים. כץ לא מתעקש לצרפו. רן אבוקרט הוצע לקבוצה, אך לאור הפציעה שעבר לא התקבלה עדיין החלטה לצרפו. שני שמות אחרים שעלו בימים האחרונים: רומאריו פירס ממכבי חיפה, ואייטור מונרוי ממכבי פתח תקוה.
דור מלול וחיים מגרלשווילי טרם סגרו סופית לעונה הבאה, אך במועדון מעריכים שהחוזה ייחתם בימים הקרובים. לאחר שמכבי שעריים פנתה לאדריאן רוצ'ט ודימיטרי באגה, לראשי מהועדון נודע כי הקבוצה של קובי רפואה מתעיינת גם בזרקו קוראץ' ובקיאנסקאס. קוראץ' יעזוב רק אם שלומי ארבייטמן יודיע על מימוש האופציה החד צדדית בחוזה שלו, ויישאר בקבוצה לעונה נוספת. במועדון מעריכים שארבייטמן יישאר, בין היתר בשל החוזה הגבוה שלו בקבוצה 110 אלף שקל ברוטו לחודש, לא כולל הוצאות דירה, רכב ודלקן.
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
רגיל (2) 187
20:30

מכבי חיפה

בית"ר ירושלים
מכבי חיפה אמנם במומנטום אבל בית"ר ירושלים מגיעה בפורמה טובה לא פחות, ועם הזדמנות אדירה לצמצם את הפער בפסגה ל2 נקודות בלבד. בית"ר טובה יותר וההתקפה שלה תמצא את הדרך לנצח כאן
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


